I februar 2020 advarede Susanne Skov Diemer i Berlingske mod Danmarks håndtering af coronaudbruddet, men blev kaldt 'dommedagsprofet' og afvist af Sundhedsstyrelsen, der kaldte det overkill at sætte 15 danskere fra Wuhan i karantæne. En måned senere lukkede det meste af Danmark ned.

Som international sikkerhedsekspert rådgiver Susanne Skov Diemer til dagligt regeringer og kongedømmer, VIPs og velhavende familier om, hvordan de bedst håndterer kriser. Denne unikke viden har Susanne Skov Diemer samlet i et foredrag, hvor hun giver en enkel indføring i de mest grundlæggende forberedelser: Hvad er et nødlager og hvorfor skal du have det? Hvorfor kan du ikke regne med, at myndighederne redder dig ud af alle kriser og hvordan planlægger du løsninger på de mest sandsynlige worst case-scenarier for dig og dine nærmeste?

Susanne Skov Diemer giver konkrete svar og forbereder tilhørere på, hvis – eller nærmere når – Danmark bliver ramt af et cyberangreb, fysisk terror, virus eller et helt fjerde krisescenarie. Underholdende, informativt og forebyggende. Det handler om alt andet end tomme trusler, når hun klæder danskere på til at undgå hamstring og panik.


For priser, ønsker og yderligere information, kontakt booking@susanneskovdiemer.dk

 

Et foredrag, der forbereder dig bedst på det værste

Den internationale sikkerhedsekspert Susanne Skov Diemer er forberedt – professionelt og privat. Nu forbereder hun andre med sit foredrag, der tager udgangspunkt i hendes bog FORBERED DIG BEDST PÅ DET VÆRSTE - den første danske guide om kriseforberedelse.

Er du forberedt, hvis Danmark bliver ramt af et cyberangreb, fysisk terror eller måske en global virus? Foredraget er en introduktion i potentielle kriser og forebyggende metoder og praktiske råd.FOREDRAG: FORBEREDT