FORBERED DIG BEDST PÅ DET VÆRSTE er den første danske guide om kriseforberedelse og forbereder os på hvis – eller nærmere når – Danmark bliver ramt af en krise, katastrofe eller et strømsvigt. Den indeholder personlige og fasscinerende anekdoter og anbefalinger fra 25 års karriere indenfor eliten af den internationale rådgivnings- og sikkerhedsverden.

YOUR URBAN CRISIS SURVIVAL PLANNER en en international version af bogen.

Forfatter

Sikkerhedsservices

Susanne Skov Diemer leverer sikkerhed og rådgivning til verdenseliten.

Blandt hendes kundeklientel tæller regeringer, kongelige, offentlige myndigheder, globale virksomheder og privatpersoner.

Sikkerheds- og efterretningsekspert

Rådgiver for en filantropisk velgørenhedsorganisation med fokus på global virus og pandemi og ekspert i PACTESUR (Protect Allied Cities against Terrorism in Securing Urban Areas) under EFUS (The European Forum for Urban Security). Det eneste europæiske netværk af lokale og regionale myndigheder dedikeret til bysikkerhed, som samler 250 byer og regioner fra 16 lande.

Ekspertrådgiver for EU projektet EMERITUS, som bekæmper miljø- og affaldskriminalitet og afdækker best practice for waste crime investigation.

20 partnere, 9 lande, 1 platform. 

Mediekonsulent

Foredraget tager udgangspunkt i hendes bog ”Forbered dig bedst på det værste” krydret med personlige, fascinerende og spændende erfaringer og anekdoter fra en lang sikkerhedskarriere i ind- og udland. Foredraget indeholder også en Q&A, hvor tilhørere har en chance for at få svar på alle deres spørgsmål, tvivl eller bekymringer.

Læs mere om foredraget FORBEREDT

booking@susanneskovdiemer.dk

 Foredragsholder

International konsulent og rådgiver på film, tv-serier, dokumentarer, bøger og artikler. Hendes insider ekpertise sikrer perspektiv og autenticitet til både fiktion, faktualitet og aktualitet i ind- og udland. 


Susanne Skov Diemer har leveret afgørende risikovurderinger, krise- og sikkerhedsplaner samt risikobegrænsende sikkerhedstjenester, blandt andet koordinering og beskyttelse ved statsbesøg, Danmarks formandskab for EU-rådet, NATOs statschefmøde, COP15 og Det Internationale Olympiske Komitémøde.


Event & kriseekspert