KRISEGUIDES

HÅB PÅ DET BEDSTE,

FORBERED DIG PÅ

DET VÆRSTE.

To prepare. To prevent. To protect

Mens verdens står overfor nye kriser, katastrofer og trusler, ser sikkerhedsspecialisten Susanne Skov Diemer det som sin pligt og privilegium, at dele

og demokratisere sin ekspertise og viden.


Formålet er en breddere bevidsthed, mere forberedelse og større viden om kriser og krisehåndtering.Forståelse. Forberedelse. Forebyggelse.


Your Urban Crisis Survival Planner" er en international version af bogen "Forbered dig bedst på det værste" med ekstra kapitler, nye emner, planner pages og worksheets.

Den fåes hos Barnes & Noble, Saxo, Wallmart, WHSmith & Amazon som paperback, hardcover og Kindle samt igennem book@susanneskovdiemer.com med mulighed for signeret kopi samt 10% rabat ved køb af mere end 10 eksemplarer.


En personlig krisehåndteringsguide

Den første danske krisehåndteringsguide


"Forbered dig bedst på det værste" er en sikkerhedseksperts guide til at overleve katastrofer, terror, cyberangreb og andre krisescenarier.


Bag bogen står Susanne Skov Diemer, der er en international anerkendt sikkerhedsekspert og ved, hvad der skal til for at overleve, hvis katastrofen indtræder.

I "Forbered dig bedst på det værste" guider hun og deler sine råd til, hvordan du og din familie overlever samfundsnedbrud og længerevarende kriser.

Du får indsigt i, hvad du skal have af forsyninger på dit nødlager, og hvorfor det er en nødvendighed. Derudover deler hun sine råd til, hvordan man overlever og forbereder sig på en række sandsynlige krisescenarier som strømnedbrud, cyberangreb, terrorangreb, virus og andre længerevarende kriser.


Kort om bogen

Har du forberedt dig selv og dine nærmeste på at håndtere en længerevarende krise i forbindelse med et samfundsnedbrud i Danmark? Det kan du få hjælp til i denne lille guidebog, hvad

enten du er decideret "prepper" eller bare ønsker at være

velforberedt i en ekstrem krisesituation


Vurdering

Bogens vejledninger er klare og velbeskrevne. Nogle finder måske scenarier og tiltag voldsomme, men bogens intention om i hvert fald

at få taget snakken med familie, venner og naboer om hvad der kan gøres inden nødvendigheden, er både tankevækkende og prisværdig. Desværre nok en vigtig udgivelse


Andre bøger om samme emne

Der findes en række titler om overlevelsesteknik, men ingen helt som denne. Det værst tænkelige behandler både tænkelige og temmelig utænkelige situationer.


                                                                     Lektørudtalelse, Heidi Mørch